Ken jij Lore al?

27 Sep 2023

Wat startte als een stageplek, liep uit tot vakantiewerk en meer. Lore heeft de afgelopen maanden al behoorlijk wat tijd op ons kantoor doorgebracht. Hoog tijd dus om Lore aan je voor te stellen!

Hi Lore! Vertel eens wat meer over jezelf?

Hoi! Ik ben Lore, een enthousiaste 23-jarige die gepassioneerd is door architectuur, fotografie en social media. Ik woon in Nieuwkerken-waas, ook wel bekend als Niekaarke, een gezellig dorpje vlak naast Sint-Niklaas. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met vrienden en geniet ik van de mooie dingen in het leven, zoals reizen, fotografie, gezellig iets gaan drinken.. kortom alles wat mij gelukkig maakt.

PS: Ik ben niet de tweelingzus van Lotte 😉

Je hebt geen achtergrond in digitale media? Wat heeft je interesse gewekt in social media en grafisch vormgeven?  

Klopt! Mijn liefde voor tekenen en schilderen ontstond al op jonge leeftijd, dankzij mijn grootvader. Die passie is nooit verdwenen waardoor ik na mijn opleiding interieurvormgeving wou verder studeren.

Ik besloot een éénjarige opleiding in grafisch vormgeven te volgen, waar ik de kans kreeg om stage te lopen bij More. Deze kans greep ik met beide handen, omdat mijn interesse in social media in de loop der jaren en door mijn opleiding sterk is gegroeid.

Daarnaast is fotografie ook een grote passie van mij, en dat motiveerde me om een fotografiecursus te volgen. Ik heb altijd de drang gehad om te blijven leren en mezelf te verbeteren.

Hoe denk jij dat sociale media in de komende jaren zal evolueren? Zijn er trends of ontwikkelingen waarvan je denkt dat ze de industrie zullen beïnvloeden?

TikTok heeft de afgelopen tijd een enorme impact gehad, en platforms zoals Facebook en Instagram zijn snel gevolgd met functies zoals Reels. Grappige video’s en “een dag uit het leven van..” zijn dingen die mensen echt aanspreken en willen zien. Persoonlijk vind ik het geweldig om Reels te maken en ik blijf de wekelijkse trends op de voet volgen.

Wat vind jij het leukste om te doen op je job?

Het maken van Reels vind ik zeer fijn. Het is een creatief proces waarbij je op zoek gaat naar de leukste beelden, toffe overgangen en, het belangrijkste, de klant tevreden stelt. Dit geeft me enorm veel voldoening. Daarnaast vind ik het grafisch fijn om voor een klant nieuwe zaken uit te proberen. Dit zet mij aan om bij te leren en te zoeken naar nieuwe creatieve mogelijkheden.

Hoe ziet een ideale werkdag er voor jou uit?

Mijn perfecte werkdag begint met een positieve sfeer bij aankomst op kantoor, omringd door mijn toffe collega’s. Het hoogtepunt van de dag is wanneer ik al mijn to do’s succesvol heb kunnen voltooien en een prachtig eindresultaat aan de klant heb kunnen afleveren.

Hoe zie jij jezelf nog groeien bij More?

Op grafisch ontwerp streef ik ernaar om voortdurend te blijven groeien. Fotografie en het contact met klanten spreekt me enorm aan. Dat is iets waar ik op termijn meer aandacht aan wil geven. Ik kijk alvast uit naar de uitdagingen die nog voor me liggen.