New team member – Welcome Lotte

01 Mar 2022

More is expanding! We hebben een nieuwe collega. Intussen vertoeft ze zelfs al een paar weken bij ons op kantoor. Hoog tijd dus om Lotte aan je voor te stellen!

Lotte! Vertel eens wat meer over jezelf?

Hoi! Ik ben Lotte, een bezige bij van 24 die houdt van tekenen en grafische vormgeving. Ik woon in Meerdonk, een cosy gemeente waar ik graag de rust van de buiten opzoek. Ik geniet graag van de leuke dingen in het leven. Een lekker etentje, een streepje zon, een gezellige wandeling: zalig! Fun fact trouwens: ik heb een tweelingzus, Lore.

Heb je altijd al interesse gehad voor grafische vormgeving?

Mijn zus en ik zijn altijd bezig geweest met tekenen en knutselen. Als kind speelden we vaak ‘winkeltje’ op onze kamer. Dan verkochten we daar onze zelfgemaakte kaartjes aan zogezegde klanten. Die passie voor vormgeving en het visuele is altijd gebleven. Aan de hogeschool heb ik Grafische en Digitale Media gestudeerd. Daarna ben ik nagenoeg meteen in de grafische sector terechtgekomen.

Je hebt ook een eigen bedrijf in bijberoep, Studio Idem Dito?

Ja klopt! Studio Idem Dito is ongeveer een  jaar geleden ontstaan. Wij zijn eigenlijk een creatieve onderneming die leuke ideeën visueel uitwerkt voor onze klanten. Denk aan geboortekaartjes, maar ook huisstijlgidsen of een spectaculair webdesign. Ik ben enorm fier dat ik dit kan doen met mijn tweelingzus Lore. De band met mijn zus is altijd heel sterk geweest, maar door ons bedrijf is die nog gegroeid.

Hoe is het om twee jobs te combineren?

Het is een heel interessante combo. Beide jobs lijken wat op elkaar, maar ze zijn vooral erg complementair. Bepaalde elementen uit mijn bijberoep kan ik toepassen bij More en omgekeerd. Het is vrij intensief, dat wel. Maar ik vind het een leuke uitdaging. Zoals ik al zei: ik ben echt een bezige bij. Ik kan niet stilzitten.

Hoe denk jij dat sociale media gaan evolueren?

Apps als Instagram en Facebook maken steeds meer gebruik van video’s. Die trend zal zich blijven doorzetten. Daarnaast wordt ‘reallife’ content steeds populairder. Mensen houden van posts zoals een ‘behind the scenes’ of stories tijdens een evenement. Het interessante daaraan is dat niet alles picture perfect moet zijn. Dat vind ik fijn. Het inspireert me om mensen ‘echt’ en ‘menselijk’ te zien.

Hoe zie jij jezelf nog groeien bij More?

Op grafisch vlak wil ik blijven bijleren, maar ik kijk er ook naar uit om andere ervaringen op te doen. Vooral sales en het contact met klanten spreken me enorm aan. Dat is iets waar ik op termijn meer aandacht aan wil geven. Momenteel is alles nog heel nieuw en ben ik vooral benieuwd naar de dingen die op me af gaan komen.

Welkom bij het team Lotte! Here’s to More memories!